miércoles, 7 de marzo de 2007

propostes pel salo


1- avui he parlat amb el Pablo i he vist el vídeo de presentació del col·lectiu Armando.. molt guai. li he dit de presentar-lo al Saló i que expliquessin la seva proposta i intervencions "armandes".. (tot va començar a la bodega de l'Armando al raval!)
2- L'eduard comelles també vol participar amb una sessió de música electrònica.. cosa que em sembla estupenda vist el poc grau de visibilitat del panorama auditiu a la facu.
3- proposo que cèlia presentis el projecte d' intervenció amb fil de llana a casa teva, meri les accions amb la teva família i el retrat que en vosl fer, marta (el projecte d'entropia? ..mmm o elq eu vulguis) i jo tenia pensades unes performances en un tren.. i pensava que us necessito com a performers.. i ho podriem englobar en la sessió del Saló i fer-ho durant el cap de setmana (us he d'explicar.. està molt guai.jejej)
4-podem demanar ajuda a la balbina i la carla ariza. no? son super maques i segur que ens volen ajudar a muntar-ho
5- el miquel també té una proposta, que no se ben bé en què consisteix però va venir a parlar amb mi al bar.. i té a veure amb lo del truqeue..


Quedem al meu taller algun dia? hem d'avisar a al gent per organizar la programació, que no ens passi com l'altre cop!!!!
petonets des del Hill Barceloní.

PD- heu vist l'email de la MAR ARZA?
PD2- It's raining man, halelujaaa... it's raining man... tanaraaaaaaaa

No hay comentarios: